پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری آوای دیار ما، مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت با حضور چهرههای فرهنگی و هنری در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد و از سوی دبیرخانه جشنواره شانزدهم و دبیر جشنواره تئاتر فجر، نمایش درها به روی که باز میشود از آستانهاشرفیه در بخش خیابانی به جشنواره فجر معرفی شد.
همچنین در این جشنواره که با شرکت 33 گروه نمایشی از استانهای مختلف کشور برگزار شد، محمدرضا جعفری بهعنوان برگزیده اول طرح و ایده، میلاد حسین زاده بهعنوان برگزیده اول کارگردانی، محمدرضا پورعلی و میلاد حسین زاده بهعنوان برگزیده فضاسازی همگی از گروه نمایشی تی تی آستانهاشرفیه انتخاب شدند.
حسین مسافر آستانه هنرمند تئاتر که پیشینه دبیری جشنواره تئاتر مقاومت را هم در کارنامه دارد، دیگر شخصیتی بود که در این مراسم تجلیل شد.
حسین مسافر آستانه در مراسم تجلیل گفت: تئاتر مقاومت در این سالها به بلوغ قابلتوجهی رسیده است و در سالیان اخیر شاهد بروز استعدادهای تازهای در این عرصه هستیم که نیازمند است تا نسبت به این قابلیت در عرصه هنر مقاومت بذلتوجه بیشتری داشته باشیم و حمایت بیشتری از آن صورت گیرد، یکی از مصادیق این حمایت آن است که این جشنواره از شکل دوسالانه خارج شود و از این به بعد سالی یکبار برگزار شود که همینجا از مسئولان و بهویژه معاونت فرهنگی سپاه پاسداران درخواست میکنم شرایط را برای برگزاری سالانه این جشنواره فراهم کنند.
محمدرضا جعفری نویسنده نمایش خیابانی درها به روی چه کسی باز میشوند بابیان اینکه گروه نمایش تیتی گروهی است که آثار نمایشی خیابانی خود را بر اساس یک طرح و مضمون اولیه پیش میبرد، اتود میزند و بعد از به ثمر رساندن به نمایشنامه آن را برای مخاطبان خود اجرا میکند، گفت: اثر نمایشی درها به روی چه کسی باز میشوند بر اساس یک قصه از یک چارچوب به متن و اجرا میرسد و موقعیتهای متفاوتی را بر اساس موضوع جشنواره که مقاومت است، اجرا میکند.
جعفری با اشاره به اینکه ما یک گروه نمایش مستقل هستیم که حدود 10 سال در این حوزه فعالیت میکنیم، افزود: اعضای این گروه در تمام اجراها باهم بودهاند و هرکدام در هر نمایشی نقش خود را ایفا میکنند، نقشهایی که بر اساس تواناییهایشان به آنها دادهشده است.
نویسنده اثر درها به روی چه کسی باز میشوند پیرامون مجوز اجرای عموم اثر خود در تهران و برای مخاطب عام گفت: تئاتر خیابانی به دلیل اینکه گیشه و پشتیبان ندارد تا از اثر نمایشی حمایت کند، قطعاً بدون حضور در جشنوارهها نمیتواند به حیات خود ادامه دهد به همین دلیل ما جشنوارههای بینالمللی و داخلی را رصد میکنیم و بر اساس موضوع آن همچون جشنواره مقاومت آثار خود در بخش خیابانی را به جشنواره ارسال میکنیم و به نمایش میگذاریم.
وی همچنین درباره بهبود آثار کیفی هنرمندان تئاتر در جشنواره تئاتر مقاومت تصریح کرد: هر رقابتی باعث ارتقای سطح کیفی آثار میشود، جشنوارهها به دلیل اینکه رقابتی هستند و گروههای نمایشی هم به دلیل برگزیده شدن و دیده شدن در این جشنواره سعی میکنند که کارهای خوب و باکیفیتی تولید کنند و همین موضوع باعث ارتقای سطح کیفی آثار تئاتر بخش خیابانی میشود.
شانزدهمین جشنواره سرا سری تئاتر مقاومت ششم تا دهم آذرماه در بخشهای صحنهای، خیابانی، محیطی، نمایشنامهنویسی، کودک و نوجوان، عکس، پوستر، همایش پژوهشی و میهمان به دبیری امیر نصیر بیگی برگزار شد.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر