پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، اینجا میدان امام خمینی (ره) آستانه اشرفیه است، میدانی که در مرکزی ترین نقطه این شهر قرار دارد...
میدانی که شرایط جغرافیایی و محیطی آستانه اشرفیه در ساخت آن لحاظ نشده است،
کمتر کسی است که نداند رطوبت و آب و هوای بارانی در بیشتر ماه های سال در این شهر پایدار و از شاخصه های جغرافیایی این شهر است و احداث میدان با نمای سنگ و آب نما، با رشد خزه و جلبک روبرو خواهد شد.
میدان امام خمینی (ره) در دوره های متفاوت دست خوش تغییرات فراوان بوده است و این المان مذهبی در زمان شهردار علی شفیعی و شورای چهارم شهر در سال ۹۳ رونمایی شد.
میدانی که ۲۲ بهمن ۹۳ افتتاح شد و حالا پس از گذشت کمتر از ۳ سال برای چندمین بار، نظافت میدان از ۱۷ تیر ماه امسال تا به امروز در دستور کار شهرداری آستانه اشرفیه است اما این بار به بهانه نظافت و شستشو با مواد نانو به بخش خصوصی سپرده و به درازا کشیده شده است.
البته تا دلتان بخواهد شهر آستانه میدان هایی با مشخصات مشابه دارد،
میدان جمهوری، میدان دکتر محمد معین، میدان امام، میدان فردوسی و… میدان هایی هستند که از ترکیب سنگ، آب نما و نورپردازی در آن استفاده شده است و همه این میدان ها با معضل رشد سبزه و جلبک ها و تغییر ظاهر به شکل نازیبا مواجه هستند.
از بحث آب و هوایی که خارج شویم به نواقص نور پردازی این میدان ها می رسیم، میدانی که معمولا در روز افتتاح نورانی هستند و پس از گذشت مدتی از نور آن کاسته و رو به خاموشی میروند…
نحوه جاگذاری لوله های آب و برق، عدم استفاده از تکنسین های متخصص برای نورپردازی و استفاده از ابزارهای نامرغوب از عوامل خاموشی این میدان ها است.
حالا باید منتظر ماند و دید که چه زمانی نظافت المان میدان امام به پایان می رسد و این شستشوی جدید (شستشو با نانو) چه میزان از بودجه شهر را به خود اختصاص می دهد و از همه مهمتر تا چه زمانی دوام دارد…
۳ سال قبل؛ (۲۲ بهمن ماه سال ۹۳)
در مراسم رونمایی از میدان امام خمینی(ره)، علی شفیعی شهردار وقت آستانه اشرفیه، با تشریح مبانی نظری المان میدان امام خمینی (ره) و بیان رابطه قرآن که در مرکز این طرح جا نمایی شده با سه رکن اسلام، عقل و اجتهاد، گفت: با توجه به قرار گیری موقعیت مکانی این میدان و مجاورت با سه مکان مذهبی، حرم سلطان سید جلال الدین اشرف(ع)، حرم مطهر آقا سید محمد و حرم مطهر آقا سید حسن از هر طرف المان خاصی در آن طراحی و تعبیه گردیده است.
وی افزود: این طرح در سه المان به اسم الله، حضرت محمد رسول الله(ص) و حضرت فاطمه الزهرا(س) منقش است و در بین المان ها اسامی دوازده امام معصوم به قرار داده شده است، همچنین آب به عنوان نماد پاکی در اساس و پایه کار در یک محور دوار به صورتی طراحی شده که محافظت از وحی الهی را به نمایش میگذارد.
با تعاریفی که شهردار وقت آستانه اشرفیه از طرح اجرا شده و میدانی که رونمایی شد بر کسی پوشیده نیست که میدان امام(ره)، میدانی با بهره بردن از اسامی خداوند، ائمه معصوم (ع) و کلام الله است.
اما در کمال ناباوری هر سال با آغاز ماه محرم دور تا دور این میدان، با داربست های زنگ زده و رنگ و رورفته و با پارچه های طرح مذهبی کاملا پوشیده می شود،
به راستی میدانی که منقش به اسماء متبرکه و ائمه اطهار (ع) است چرا باید در ماه های محرم و صفر این چنین پوشیده شود؟!
انتهای پیام/
نوشته شده در ۲ آبان ۱۳۹۶ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر