پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، رحیم حیدری فرماندار شهرستان آستانهاشرفیه در مراسم افتتاح فاز اول میدان میوه و ترهبار این شهرستان بابیان اینکه میدان میوه و ترهبار آستانهاشرفیه بهطور کامل توسط بخش خصوصی احداث میشود و این از ویژگیهای ارزشمند این طرح است، گفت: ازجمله معضلات کشورها در بخش اقتصاد توزیع ناکارآمد و واسطهگری است و واسطهها برای اینکه نقش خود را پررنگتر کنند فضایی را بین تولیدکننده و مصرفکننده ایجاد میکنند و با ایجاد مشکلاتی حقوق تولیدکننده و مصرفکنندهها را به سود خود مصادره میکنند.
فرماندار شهرستان آستانهاشرفیه با اشاره به اینکه با احداث این میدان میوه و ترهبار واسطهها از میان حذف میشوند و یک مرکز تجاری برای عرضه مستقیم محصولات تولیدکننده در دسترس مصرفکنندگان قرار میگیرد، افزود: از طرف دیگر، این میدان از این حیث حائز اهمیت است که در مسیر گذری شهرهای اطراف قرار دارد و در شهرهای اطراف هم میدانی با این ظرفیت، فضا و قدرت میدانی وجود ندارد.
عالیترین مقام اجرایی دولت در شهرستان آستانهاشرفیه بابیان اینکه با احداث سردخانه و بازارهای فروش ماهی، برنج و... و توجه به نزدیکی دریای خزر و منطقه آزاد کاسپین، این میدان میوه ترهبار از پتانسیل بالایی برای تبدیلشدن به یکی از قطبهای اقتصادی گیلان برخوردار است، گفت: اگر همه مؤلفهها را بکار گیریم و با بهره بردن از علم و دانش در مدیریت این مجموعه، میتوانیم نگاهی هم به صادرات محصولات بومی منطقه داشته باشیم و در شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد کشور نقش مؤثری ایفا کنیم.
سید محمد احمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان هم در این مراسم بابیان اینکه بهبود فضای کسبوکار یک اصل قابلاندازهگیری در اقتصاد است و سالانه مراکز مهم اقتصادی دنیا، کشورها را بر این مبنا اندازهگیری میکنند، گفت: برای بهبود فضای کسبوکار باید رفتار مدیران تغییر کند و به سمت خصوصیسازی و استفاده از این ظرفیت، بالندگی و شکوفایی اقتصادی برویم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به اینکه تغییر رفتار بهمنزله رفتار شکلی نیست بلکه بهمنزله ماهیت در تغییر نظام اداری است، افزود: وقتی از تغییر و بهبود فضای کسبوکار صحبت میکنیم یعنی همه ارکان نظام در مسیر بهبود نظام اقتصادی نقشآفرینی کنند و با تسهیل گری در امور اداری خدمات بهتر و بیشتری به بخش خصوصی ارائه کنیم.
احمدی در پایان تصریح کرد امیدواریم مدیران با این تغییر رفتار و بهرهمندی از شیوهنامههایی که با محوریت استاندار به شهرستانها ابلاغ میشود، دوره بالندگی و توسعه اقتصادی را در استان شاهد باشیم.
حجتالاسلاموالمسلمین احمد طیبی امامجمعه شهرستان آستانهاشرفیه هم در ادامه این مراسم بابیان اینکه با احداث این مجتمع علاوه بر ایجاد اشتغال، امیدواریم هزینه مردم منطقه در بحث تأمین میوه کاهش یابد، گفت: احداث بازارهای ماهی و برنج در فازهای بعدی این مجتمع نوید یک اقتصاد شکوفا را در سطح شهرستان میدهد که مایه مسرت است و توقع داریم که مراحل اداری پرداخت تسهیلات بانکی موردنیاز برای احداث این طرح، با توجه به رویکرد مسئولان استان، با سرعت بیشتری انجام شود.
محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با اشاره به اینکه عملیات کلنگ زنی این مجموعه در سال 93 توسط بخش خصوصی انجام شد و انتظار میرفت که بخش خصوصی فعالتر از بخشهای دولتی عمل کند، افزود: زمانبر شدن الحاق بخش روستایی کورکا به حوزه شهری در بروکراسی اداری، پیشرفت بخش خصوصی را در این طرح با چالش مواجه کرد و یکی از عمدهترین مسائل به طول انجامیدن این طرح همین مسئله بود.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه برای داشتن اقتصادی پویا، ناچاریم به دنبال بخش خصوصی برویم، گفت: دولت باید در برنامه ششم توسعه 62 میلیارد دلار سرمایهگذاری و 1 میلیون و 50 هزار شغل را بهصورت سالیانه محقق کند و این امر تنها با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی انجامپذیر است.
قربانی با اشاره به اینکه باید بستر را برای سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم کرد و از همه میخواهم که مشکلات بخشهای سرمایهگذاری بخش خصوصی را باتدبیر و درایت برطرف کنند، افزود: این مجموعه میتواند پیشرفت و رونق اقتصادی را برای شهرستان ما به همراه داشته باشد و نوید میدهم که در آینده میتواند یکقطب اقتصادی برای استان گیلان باشد.
اکبر اکبرتبار احمدی مجری اجرای این طرح هم در این مراسم بابیان اینکه میدان میوه و ترهبار آستانهاشرفیه در زمینی به مساحت 16 هزار مترمربع و زیربنای 5 هزار و 800 مترمربع احداث میشود، گفت: این میدان شامل 47 حجره 100 تا 120 مترمربعی (طبقه همکف، قسمت بارانداز و طبقه بالا)، 2 واحد اداری، رستوران، بانک، سر درب ورودی و 2 دستگاه باسکول 60 تنی است و اسکلت فلزی آن بهصورت پیچ و مهره احداثشده است.
مجری اجرای این طرح با اشاره به اینکه قسمت بارانداز هرکدام از این واحدها حدوداً 80 مترمربع است و هر واحد این مجموعه امتیاز آب، برق، گاز و 2 خط تلفن را بهصورت مجزا دارند، افزود: این مجموعه 11 هزار مترمربع محوطه و پارکینگ بتنی دارد و پیشبینی میکنیم تا 3 ماه آینده به بهرهبرداری کامل برسد.
اکبرتبار احمدی بابیان اینکه تا این لحظه حدود 13 میلیارد تومان برای احداث این مجموعه هزینه شده است و با حدود 4 میلیارد تومان دیگر این طرح به مرحله بهرهبرداری میرسد، گفت: در فازهای بعدی این طرح بازار برنج و سردخانه در مجاورت همین مجموعه احداث میشود و با بهرهبرداری از این مجتمع برای حدود 300 نفر بهطور مستقیم و 2 هزار نفر بهصورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر