پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از مسئولان وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت امروز با حضور در بیمارستان و مراکز درمانی آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر از امکانات درمانی این شهرستان بازید کردند و عصر امروز با حضور در سالن اجتماعات فرمانداری آستانهاشرفیه به جمعبندی و مصوب کردن موارد موردنیاز این شهرستان پرداختند.
محمدحسین قربانی در نشست عصر امروز بابیان اینکه رسیدگی به مشکلات حوزه بهداشت و درمان سراسر کشور بهصورت حضور میدانی در استانها با حضور دوستان کمیسیون بهداشت مجلس اتفاق بسیار میمون و مبارکی است، گفت: اگر بخواهیم در بعد نظارت ادای تکلیف کنیم، فکر میکنم بهترین کار همین حضور میدانی است که دوستان عزیز ما در دستور کار قراردادند و تاکنون از امکانات درمانی بیش از 5 استان کشور بازدید کردهایم و همین رویه در تمام استانها هم اجرا میشود.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر با اشاره به اینکه با قول مساعد آقای جان بابایی 1 دستگاه سونوگرافی، 1 دستگاه اکوی قلب، 1 دستگاه سیتیاسکن و 6 دستگاه دیالیز (4 دستگاه از وزارت بهداشت، 2 دستگاه مجمع خیرین سلامت) تا پایان سال به مجموعه درمانی شهرستان تحویل داده میشود، افزود: علیرغم قولهایی که برای اتمام مراحل ساخت کلینیک تخصصی بیمارستان کوثر دادهشده بود و با توجه به 200 میلیون تومانی که از منابع معاونت توسعه وزارتخانه برای اتمام این طرح تزریق شد اما متأسفانه به هر دلیلی تا به امروز هم نیمهکاره مانده است و انتظار دارم برای اتمام این طرح موعد زمانی تعیین کنید.
وی بابیان اینکه همانطور که امروز در کیاشهر بهصورت میدانی درخواست افکار عمومی بندر کیاشهر را مشاهده کردید و مردم شریف بندر کیاشهر خواستار ساخت بیمارستان در این منطقه هستند، گفت: جمعیت بندر کیاشهر حدود 38 هزار نفر است و با توجه به نوار ساحلی و اینکه ازیکطرف تا حوزه لشت نشاء و خشکبیجار و از طرف دیگر تا چاف و چمخاله که حدود 50 کیلومتر مسافت را شامل میشود یک کلینیک تخصصی شبانهروزی هم وجود ندارد، تقاضا دارم جانمایی و کارشناسی موردنیاز برای احداث یک بیمارستان در دستور کار وزارت بهداشت قرار بگیرد.
قربانی در ادامه با اشاره به اینکه کارهای خوبی در بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه انجام شد اما انبار دارویی این بیمارستان با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه آسیبدیده است و نیازمند نگاه ویژه مسئولان به این بخش است، افزود: در بحث تصفیهخانه هم الزاماً باید تصفیه فاضلاب بیمارستانی داشته باشیم و با توجه به اینکه احداث سیستم تصفیهخانه فاضلاب این بیمارستان 3 سال است که آغازشده است، انتظار دارم دستور اتمام هر چه سریعتر این طرح در مصوبات این سفر قرار گیرد.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر بابیان اینکه بیمارستان کوثر آستانه بیش از 37 سال قدمت دارد و یکی از بیمارستانهای از رده خارج وزارت بهداشت و درمان است و هرسال هزینههای زیادی برای نگهداری آن انجام میشود، گفت: از عایدات حرم مطهر حدود 5 هزار مترمربع زمین در مجاورت همین بیمارستان قرار دارد که میتوانیم از هیئت امناء حرم درخواست کنیم تا این زمین را برای ساخت یک بیمارستان جنرال متناسب با جمعیت شهرستان در اختیار مجموعه وزارت بهداشت و درمان قرار دهد و انتظارم دارم که این طرح جزو پیشنهادهای این سفر مصوب شود.
قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این نشست با اشاره به اینکه تختهای موجود بیمارستانی جوابگوی جمعیت 120 هزارنفری شهرستان آستانهاشرفیه نیست، افزود: باید فکرهای بزرگتری در آینده برای این شهرستان داشته باشیم اما در این مرحله ان شاا... کارهای عقبمانده گذشته را زودتر حل میکنیم تا بیش از این شرمنده مردم منطقه نباشیم و طرحهای نیمهتمام هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابیان اینکه در خصوص احداث کلینیک تخصصی که مدتهاست نیمهتمام باقیمانده است از ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی میخواهم ترتیبی اتخاذ کند تا از همین پسفردا (شنبه) پیمانکار کار را شروع کند و روی همکاری ما برای بهرهبرداری هر چه سریعتر این طرح حساب کنید، گفت: دستگاههای سونوگرافی، دیالیز و اکوی قلب موردنیاز شهرستان بهزودی تأمین میشود و دستگاه سیتیاسکن هم با تأمین منابع مالی در لیست خرید به نام شهرستان آستانهاشرفیه قرار گرفت اما چون از خارج کشور وارد میشود نمیتوان زمان دقیقی برای تحویل آن اعلام کرد.
جان بابایی همچنین در خصوص مشکلات انبار دارویی بیمارستان کوثر با اشاره به اینکه تقاضا دارم فعلاً در حیاط بیمارستان هیچ ساختمانی احداث نکنید و پس از افتتاح کلینیک تخصصی، قسمتی از بیمارستان را به انبار دارویی اختصاص دهید، افزود: قطعاً 70 تخت بیمارستانی برای جمعیت 120 هزارنفری، با توجه به اینکه هیچ بیمارستان خصوصی هم در این شهرستان وجود ندارد، کافی نیست و ضرورت دارد که برای توسعه آن فکری کنیم و با توجه به پیشنهاد آقای قربانی در نشست بعدی ما در این شهرستان، ان شاا... برای احداث بیمارستان دوم در حیاط بیمارستان فعلی تصمیمگیری کنیم.
وی بابیان اینکه این بیمارستان از دید کارشناسی به آی سی یوی بیشتری نیاز دارد و برای توسعه تختهای آی سی یو از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم، گفت: ان شاا... برای افتتاح تصفیهخانه هم کمک میکنیم که تا پایان سال این مشکل هم رفع شود.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تفاهمنامهای بین وزارت بهداشت و بنیاد علوی برای احداث بیمارستانهای محلی وجود دارد و ساخت بیمارستان محلی بندر کیاشهر هم در این لیست قرار میگیرد، افزود: با کمک دانشگاه علوم پزشکی یک گروه کارشناسی هفته آینده برای ارزیابی کیفی منطقه و جانمایی محل ساخت بیمارستان به منطقه اعزام میشوند.
جان بابایی در پایان بابیان اینکه مشکلات زیادی در این استان داریم و این عقبماندگیها ان شاا.... بهتدریج حل میشود، گفت: اطمینان میدهم هر زمان که در وزارت خانه اعتبار توزیع میکنیم قطعاً گیلان یکی از نقاطی است که به آن توجه خاص دارم تا ان شاا... وظیفه خود برای حل مشکلات را انجام دهیم.
شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان هم در این نشست با اشاره به اینکه یکی از بهترین مراکز جامع که رضایت کامل را از آن داریم شهرستان آستانهاشرفیه است، افزود: بهزودی نظام ارجاع الکترونیک در آستانهاشرفیه هم راهاندازی میشود و آستانهاشرفیه و تالش 2 شهری هستند که بهزودی به حلقه نظام الکترونیک اضافه میشوند.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر در پایان این نشست هم بابیان اینکه پسندیده نیست که هنوز هم در بخش سانترال بیمارستان کوثر، از کپسول اکسیژن استفاده میشود و انتظار دارم هر چه سریعتر بخشهای این بیمارستان به سیستمهای اکسیژن مجهز شود، گفت: با توجه به اینکه بیشترین تصادفهای موتورسیکلت مربوط به شهرهای آستانهاشرفیه، لاهیجان و لنگرود است حضور یک ارتوپد متخصص بسیاری از مشکلات منطقه را حل میکند و میخواهم که از مصوبات این نشست حضور یک متخصص ارتوپد در شهرستان باشد.
قربانی همچنین با اشاره به قول مساعد کمک مالی علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صدور رایگان پروانه توسط شهردار برای احداث درمانگاه شماره 1 از مسئولان وزارت بهداشت و انجمن خیرین سلامت کمکهای مالی بیشتری درخواست کرد تا هر چه سریعتر با توافق اوقاف و دانشگاه علوم پزشکی احداث این کلینیک هم آغاز شود.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر