پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، باهمت فرماندار، امامجمعه، بخشدار، شهردار و اعضای شورای شهر بندر کیاشهر نشست بررسی راهکارها و رفع مشکلات پیش روی شهرستان شدن بندر کیاشهر با حضور جمعی از مسئولان تقسیمات کشوری وزارت کشور و استانداری گیلان در بخشداری کیاشهر برگزار شد و پسازآن مسئولان با حضور میدانی از پتانسیلهای اقتصادی، گردشگری و ساحلی این بخش بازدید کردند.
سعید جلالی مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور در حاشیه بازدیدهای امروز در گفتگو با خبرنگار ما بابیان اینکه ما موظف هستیم بر اساس مطالبات و درخواستهای مردمی و استانداری از این مناطق بازدید انجام دهیم و اگر با شرایط قانونی انطباق داشت اقدام کنیم، گفت: این بازدید امروز در منطقه کیاشهر انجام شد و البته نقاط ضعف طرح قبلی به شکل شفاف مطرح شد و قرار بر این شد تا کارگروه هماندیشی برای رفع مشکلات ایجاد شود و اگر ضعفهای طرح پیشین برطرف شوند ما این آمادگی را داریم که برای به ثمر نشستن این طرح اقدام کنیم.
مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور با اشاره به اینکه در زمان گذشته در پاسخ به این مسئله به آری یا نه بسنده شد و حسن نشست امروز این بود که ما نقاط ضعف طرح را به استحضار مطالبه کنندگان رساندیم، افزود: مهمترین اشکال این طرح این است که وقتی این بخش میخواهد از شهرستان مادر (آستانهاشرفیه) جدا شود شهرستان مادر نباید ساختار خود را از دست بدهد و به عبارتی اگر میخواهیم یکی را زنده کنیم نباید دیگری را فدا کنیم.
جلالی بابیان اینکه تکمیل ساختار شهرستان مادر و مبنا، دهستان بندی برای شهرستان شدن کیاشهر، جمعیت موردنیاز دهستانها، تراکنش روستاها در راستای شکلگیری دهستانهای جدید ازجمله مهمترین مشکلات طرح پیشین هستند، گفت: اگر مسئولان استانی و شهرستانی بتوانند این موارد را برطرف کنند این کار انجامشدنی است و پروسه زمانی انجام این طرح به همت مسئولان استانی و شهرستانی بستگی دارد.
سید جلال سید محمدی مدیرکل تقسیمات کشوری استانداری گیلان هم بابیان اینکه با تمام توان تلاش میکنیم که شاخصههای لازم ارتقاء سطح 2 بخش لوشان و کیاشهر را فراهم کنیم، گفت: برنامههای حوزه تقسیمات کشوری معمولاً زمانگیر است و نمیشود زمان مشخص و معینی را برای انجام کارها اعلام کرد اما تمام تلاشمان را میکنیم تا با توجه به جمعبندیهای انجامشده ایرادها را برطرف کنیم.
مدیرکل تقسیمات کشوری استانداری گیلان با اشاره به اینکه اگرچه بعضی از این ایرادها، نواقص و کمبودهایی هستند که در شاخصها وجود دارد و نیازمند رایزنیها و همچنین محبت و لطفی است که کارشناسان صاحبنظر و تصمیمگیرنده در این زمینه خواهند داشت، افزود: توانمندیها و ظرفیتهای موجود این بخش دیدهشده است اما باید پس از شهرستان شدن هر شهری 2 بخش منطقهای برای آن تعریف شود.
سید محمدی بابیان اینکه برای محقق شدن این امر با کمبود روستا و جمعیت روستایی مواجه هستیم و اینها شاخصههایی هستند که برای جمعبندی موردنیاز است و حتماً باید لحاظ شوند تا شهرستان شدن یک شهر محقق شود، گفت: قسمتهایی که برای شهرستان شدن این بخش از شهرستان مادر جدا میشوند نیاز به کار کارشناسی دارد و نمیتوان از روی حدس و گمان زمانی را تعیین کنیم.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر