پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بعدازظهر روز گذشته در حاشیه سفر استانی رئیسجمهور به گیلان بهعنوان نماینده هیئت دولت با حضور در شهرستان آستانهاشرفیه به زیارت بارگاه مقدس سلطان سید جلالالدین اشرف مشرف شد، حسین داداشی رئیس هیئتامنای حرم سلطان سید جلالالدین اشرف (ع) از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بهعنوان نماینده هیئت دولت در حاشیه بازدید از حسینیه اعظم حرم مطهر، حمایت دولت بهمنظور توسعه حرم مطهر و احداث و تجهیز استودیو پخش زنده تلویزیونی را مطالبه کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس با حضور در مزار شهدای آستانهاشرفیه و آرامگاه دکتر محمد معین با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا و دکتر محمد معین ادای احترام کرد.
صالحی در بازدید از آرامگاه دکتر محمد معین بابیان اینکه دکتر معین دارای جایگاه ویژهای در ادبیات و فرهنگ پارسی ایران و یکی از نوابغ عرصه علم و ادب ایرانزمین است، گفت: مفاخر فضای اجتماعی ایران مربوط به یک شهر نیستند و بهکل ایران اسلامی تعلق دارند و شخصیتهایی همچون دکتر معین بهعنوان شخصیتهای مرجع شناخته میشوند.
نماینده هیئت دولت با اشاره به اینکه مجتمع هنری آستانهاشرفیه در سال 98 تجهیز و تکمیل میشود، افزود: سال آینده در مراسم بزرگداشت استاد معین بهعنوان سخنران حضور دارم و تأسیس موسسه بنیاد معین هم بهطورجدی پیگیری میشود.
دولت نباید به مردم سخن ناصالح بگوید و مردم هم باید ارتباط صادقانه را با دولتمردان برقرار کنند
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست شورای اداری شهرستان آستانهاشرفیه بابیان اینکه ما ایرانیها وامدار گیلان هستیم و توفیقی است که در گیلان و شهرستان آستانهاشرفیه هستم زیرا گیلانیها تفکر علوی و محبت اهلبیت (ع) را در این منطقه مستقر کردند و این فضا در کشور بسط یافت، گفت: مقاومت گیلان در مقابل جریان خارجی که استقلال کشور را مورد تعرض قرار داده بود هم در قالب جنبش جنگل و نهضت میرزا کوچک مثالزدنی است و تقدیم 8 هزار شهید از این خطه گوشهای دیگر از وامداری جامعه ایرانی به گیلان است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در چهل سال گذشته گامهای قابلتوجهی برداشتهشده اما تا رسیدن به قله راه زیادی داریم و باید تعادل بین راهرفته و راه پیش رو را حفظ کنیم و در حوزههای مختلف نه از امید ما کاسته شود و نه از حرکت بایستیم، افزود: دستاوردهای انقلاب در عرصههای آموزش، تحقیقات و تحصیلات تکمیلی قابلتوجه است، قبل از انقلاب نیمی از جامعه ایرانی از سواد خواندن و نوشتن بیبهره بودند اما اکنون از هر 100 هزار نفر، 5 هزار نفر دانشجو هستند و امکان گسترش تحصیلات با شتاب فراوان وجود دارد و البته کشورهای منطقه باوجود شرایط مشابه چنین توسعهای نداشتند.
صالحی بابیان اینکه عدالت اجتماعی و آموزشی بر اساس آمایشهای اقلیمی، جنسیتی و مذهبی وجود دارد، گفت: امروز 24 دانشگاه ما جزو 500 دانشگاه برتر دنیاست که این مسئله رشد علم و فناوری کشور را بهخوبی نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه ارتقای شاخصهای کمی و کیفی حوزه فرهنگ بعد از انقلاب قابلمقایسه با زمان پهلوی نیست اما با توجه به شرایط فعلی بیشازپیش به وحدت و انسجام نیاز داریم و همین وحدت و انسجام انقلاب را از گردنههای حساس عبور داده است و هیچ موضوعی نباید وحدت ما را تحت تأثیر قرار دهد، افزود: دشمنان تصور میکردند سال 98 یک سال پرخطر و پرآشوب برای نظام خواهد بود اما آنچه رخ داد فرسنگها با تصورات و تخیلات دشمنان فاصله داشت، دشمنان میخواستند با فشارها و هجمههای سیاسی و اقتصادی دولت و ملت را زمینگیر کنند اما 22 بهمن امسال و استقبال مردم گیلان از رئیسجمهور نشان میدهد که سرمایه اجتماعی نظام آنچنان قدرتمند است که توطئهها را خنثی میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه اگر کنار هم باشیم از فتنههای 98 و 99 میگذریم و گام دوم انقلاب را در چشمانداز درخشان 1400 برمیداریم، گفت: باید توجه داشته باشیم که منابع پیش روی ما محدود است و دولت تحتفشار قرار دارد لذا مدیریت منابع و مدیریت مصرف منابع برای دولت و مردم اهمیت دارد و در چنین فضایی دولت نباید به مردم سخن ناصالح بگوید و مردم هم باید ارتباط صادقانه را با دولتمردان برقرار کنند.
صالحی با اشاره به اینکه جنگ کنونی، جنگ اقتصادی و روانی است و در شرایط باز قرار نداریم اما همانگونه که سال 97 را به اینجا رساندیم، در سالهای پیش رو هم سربلند هستیم و به شرطی که شرایط جنگی را درک کنیم تصورات دشمنان را باطل میکنیم، افزود: دشمنان روزبهروز دشمنی خود را آشکارتر میکنند و بهصراحت اعلام میدارند دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند و همه توان خودشان را به کار گرفتهاند و اجلاس ورشو هم که از ناحیه آمریکا برگزار شد، در راستای همین جنگ اقتصادی و روانی است.
وی بابیان اینکه تاکنون به 12 استان سفر کردم و در جریان هر سفر تفاهمنامه نقشه سهساله حرکت فرهنگی و هنری آن استان به امضا رسیده است، گفت: در قالب این نقشه که سال 98 برای گیلان ترسیم میشود فرهنگستان دکتر معین دیده میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به اینکه پیشنیاز تأسیس بنیاد دکتر معین، راهاندازی مؤسسه فرهنگی و هنری چندمنظوره دکتر معین با حمایت این وزارتخانه است، اعتبارات محدود است و بیتردید ترکیب اعتبار ملی و استانی آورده خوبی برای استان میشود، افزود: همچنین اعتبار 150 میلیون تومانی برای تعمیر و تجهیز مجتمع فرهنگی و هنری آستانهاشرفیه مدنظر قرار دارد.
گفتنی است، در پایان نشست شورای اداری شهرستان آستانهاشرفیه که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد از همسر شهید جمال رضی (شهید مدافع حرم) و سارا بهمنیار کاراته کای نایبقهرمان رقابتهای لیگ جهانی 2019 اتریش تجلیل شد، شرکت در نشست شورای اداری شهرستان آستانهاشرفیه پایانبخش برنامههای سفر سید عباس صالحی به این شهرستان بود.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر