پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما، بیش از یکسال از مدیریت جدید شهری آستانه اشرفیه میگذرد و برای آنکه بخواهیم عملکرد یکساله شهرداری آستانهاشرفیه را مورد بررسی قرار دهیم نیازی نیست که ذره بین و چراغ دستی به دست در میان پروژههای نیمه تمام و تاریخی به حال خود رها شده در حاشیه شهر بگردیم...
اینجا میدان امام خمینی (ره) آستانهاشرفیه است، میدانی که در مرکزیترین نقطه این شهر قرار دارد...
شهروند یا مسافر گذری شهر آستانهاشرفیه که باشید و گذرتان به مرکز این شهر باشد امکان ندارد در مسیرتان میدان امام خمینی (ره) آستانهاشرفیه را ندیده باشید.
میدان امام و المان مذهبی آن، ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ در دوره چهارم شورای اسلامی شهر رونمایی شد و علی شفیعی شهردار وقت در آیین رونمایی از آن ضمن تشریح مبانی نظری المان و بیان رابطه قرآن که در مرکز این طرح جانمایی شده است با سه رکن اسلام، عقل و اجتهاد بیان کرد: این طرح در سه المان به اسم الله، حضرت محمد رسول الله (ص) و حضرت فاطمه (س) منقش است و در بین المان ها اسامی دوازده امام معصوم (ع) قرار داده شده است و آب به عنوان نماد پاکی در یک محور دوار محافظت از وحی الهی را تداعی می کند.
با تعاریفی که شهردار وقت آستانه اشرفیه از طرح اجرا شده این میدان عنوان کرده بود بر کسی پوشیده نیست که میدان امام خمینی (ره) آستانهاشرفیه میدانی با بهره گیری از اسامی خداوند، ائمه معصوم(ع) و کلام الله است.
اما در کمال تعجب میدانی که در مرکزیترین نقطه مذهبیترین شهرستان گیلان قرار دارد در یکسال گذشته مورد بیمهری مدیران شهری قرار گرفته است و با تخریب شدن بخشی از آن حتی حرمت اسماء متبرکه هم حفظ نشده است.
نورپردازی تأمل برانگیز با استفاده از ریسههای نوری که معمولا در صنعت ساختمان سازی به عنوان نور مخفی از آن استفاده میشود به عنوان طراحی نوری روکار از دیگر شاهکارهای مدیریت شهری در یکسال گذشته است.
ناتوانی در ترمیم سنگ نمای جدا شده از میدان، عدم جمع آوری زباله و نظافت سطحی آبنما و به طبع آن رشد جلبکها و رشد علفهای هرز در همه نقاط این میدان دلایل روشنی بر ناتوانی مدیران شهری در اداره امور شهری علی الخصوص این میدان که ویترین شهر آستانهاشرفیه است را حکایت میکند.
حالا که عملکرد مدیریت شهری اینچنین است و در واقع اثری از مدیریت در آن دیده نمیشود، تصمیم داریم در پایان این یادداشت علارغم بیان نقدها یک پیشنهاد مفید برای حسن حبیب پور رییس همیشه خندان شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه که با پافشاری بر تصمیمهای اشتباه وضعیت شهر را به اینجا رسانده است داشته باشیم.
پیشنهاد میکنیم حبیب پور که خود از کارکنان شرکت گاز است و در این وضعیت بهتر از ما شرایط بحرانی گاز کشور را درک میکند با همان چهره خندان همیشگی ضمن تعطیل کردن شهرداری و شورای اسلامی شهر و صرفهجویی انرژی حاصل از تعطیلی مدیریت شهری به هموطنان عزیزمان در شهرهایی که با قطعی گاز مواجه هستند کمک کند تا دست کم در مدیریت بحران کشور نقش کوچکی داشته باشیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما برای روشن شدن ابعاد مختلف عملکرد مدیریت شهری به پیگیری خود ادامه میدهد و آمادگی کامل برای پوشش نقطه نظرات شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر را اعلام میکند.
انتهای پیام/
نوشته شده در ۲۸ دی ۱۴۰۱ 0 نظر
دومین دوره جشنواره ورزشهای شالیزاری به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر در پارک ساحلی آستانهاشرفیه برگزار شد.
گلایههای شهروندان، ماشین آلات فرسوده و فاصله گرفتن مدیران شهری از صاحبان شهر چهره زشت سیما منظر شهری در آستانهاشرفیه را نمایانتر از گذشته کرد.
محمدرضا جعفری سرپرست گروه هنری تیتی شهرستان آستانهاشرفیه: به دلیل عدم حمایت و درک مسئولان از حضور در جشنواره بینالمللی انصراف میدهیم.
پایگاه خبری تحلیلی آوای دیار ما با هدف گسترش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در زمینه پوشش و انتشار اخبار سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر و روستاهای تابع این شهرستان فعالیت می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه آوای دیار ما محفوظ می باشد
ارسال نظر